Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piosenka na Euro - co o tym sądzicie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Prosto z mostu - piosenka zjeb*na jak h*j... jakieś "koko koko euro jest spoko"

Dla mnie mogli by wybrać piosenke Mc Sobieskiego czyli tą:

Co wy sądzicie o tym "koko koko" dla mnie to WSTYD na cały naród.

@@@@@

Fl2cj.png

Ja zgadzam się, z tym anonimowym użytkownikiem YT

3t6EGVz.png

Opublikowano

Weź te Koko koko euro jest spoko jest takie zjebane że huj a co do Sobieskiego to ta piosenka może być na Euro tylko żeby była dłuższa jakieś 2:00 3:00 to okej

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Już to widzę, Polska przegrywa 3;0 i nagle ta piosenka " Koko koko euro spoko, piłka leci hen wysoko " <3

Opublikowano

Ta piosenka jest kijowa jak barszcz ( koko, koko euro spoko...), Sobieski według mnie był najlepszy.

Dobry przekaz, a piosenka cholernie motywuję, czuję nawet po sobie.

Babciom się kur** nudziło, szyć kur**, a nie śpiewać.

- Nie żeby było, nie mam nic do babć, ale to jest PRZESADA.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Niespodziewałem się, że aż tyle haterów jest na tym forum

Piosenka była moim zdaniem najskoczniejsza dlatego wygrała i liczyło się mocne pierdolnięcię jak widać

teraz mój komentarz zhatujcie.

i jakby zapewnie w 80% nie dżejdżejdżółker to byście nigdy o McSobieskim niestety nie usłyszeli...

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Weź te Koko koko euro jest spoko jest takie zjebane że huj a co do Sobieskiego to ta piosenka może być na Euro tylko żeby była dłuższa jakieś 2:00 3:00 to okej

Sam jesteś zjebany ta piosenka McSobieskiego to jakieś gówno kurwa jak takiego shitu można słuchać xD 0 flow 0 techniki

A ta koko koko euro spoko jest naprawdę spoko bo mozna hehe zaśpiewac a tamto gówno jak będziecie spiewac? nie da rady bo trzeba rapować

pierdolnięcie jest i to sie liczy, nie ma lipy.

white pride world wide

Gość PoweRade™
Opublikowano

Słucham jej na okrągło

Opublikowano

Sam jesteś zjebany ta piosenka McSobieskiego to jakieś gówno kurwa jak takiego shitu można słuchać xD 0 flow 0 techniki 0 rymów

A ta koko koko euro spoko jest naprawdę spoko bo mozna hehe zaśpiewac a tamto gówno jak będziecie spiewac? nie da rady bo trzeba rapować

pierdolnięcie jest i to sie liczy, nie ma lipy.

Teraz nie pierd*l że hejuje twój komentarz tylko "odpowiadam".

H*j z rymami aby było fajne, nie wszędzie muszą być rymy a może być fajne, jak będziemy śpiewać? To pytanie z serii: Polak potrafi !

@@@@

Nie wiem czy dobrze napisałem z tym "Polak potrafi" ale wiecie o co mi chodzi... nie? 8S Chodzi o to, że Polak wszystko potrafi <3

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...